Επίσημο σήμα

Επίσημο σήμα
Φ.Ο.Βριλησσίων

All Sports Athletics and more

All Sports Athletics and more
Αθλητικό κατάστημα με είδη βόλεϊ και όχι μόνο

PESTEC-ENTOMOΕΛΕΓΧΟΣ

PESTEC-ENTOMOΕΛΕΓΧΟΣ
PESTEC-ENTOMOΕΛΕΓΧΟΣ

Registration FOVrilission

Registration FOVrilission
Γραφτείτε τώρα στο ΦΟ Βριλησσίων, κάνοντας click στην εικόνα!

Οικονομική ενίσχυση ΦΟ Βριλησσίων 20162017

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Η νέα ιστοσελίδα του ΦΟ Βριλησσίων είναι στον αέρα!


Ο Φ.Ο. Βριλησσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από 25 Νοεμβρίου το απόγευμα (ώρα 17:00) βρίσκεται στον αέρα η ιστοσελίδα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, πληκτρολογώντας τη διεύθυνση www.fovrilission.gr μπορείτε να ενημερώνεστε και να επικοινωνείτε και διαδικτυακά με το σύλλογο. Πρόκειται για μια δυναμική ιστοσελίδα η οποία φιλοδοξεί να καλύψει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του συλλόγου. Εκτός από την ενημέρωση νέων που αφορούν το σύλλογο, θα βρείτε συγκεντρωτικά όλες τις αγωνιστικές ομάδες, με ατομικές και ομαδικές φωτογραφίες, αλλά και σύγχρονη παρουσίαση βαθμολογιών και αποτελεσμάτων. ­­Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πρόσφατες φωτογραφίες από την αγωνιστική και όχι μόνο δραστηριότητα του συλλόγου. Σταδιακά θα ανέβει περισσότερο υλικό που αφορά την ιστορία του συλλόγου, με ψηφιοποίηση σχετικού αρχειακού υλικού. Eπίσης, θα αναπτυχθούν περαιτέρω και άλλες δυνατότητες όπως η επικοινωνία με υποψήφιους χορηγούς, η εταιρική παρουσίαση του συλλόγου καθώς και η δυνατότητα on-line εγγραφής μέλους στο Φ.Ο. Βριλησσίων.
        
Η ιστοσελίδα ανέβηκε και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Impel EΠΕ. Η εταιρία Impel είναι μια εταιρία που δραστηριοποιειται στο χώρο της διαφήμισης και των νέων τεχνολογιών με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη σύγχρονων ιστοσελίδων σε εταιρίες και οργανισμούς, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες. Στο portofolio της που διευρύνεται σε πολλούς τομείς, έχει να επιδείξει σημαντικές συνεργασίες από το χώρο του αθλητισμού όπως με την Π.Α.Ε Ατρόμητος, την Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννενα, το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, με τον Iron Mike Zampidis. Η συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων ξεκίνησε από τον Ιούλιο του 2015 προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός από τα ιστορικότερα σωματεία στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ, αναπτύσσοντας μια ιστοσελίδα αντάξια του ονόματος του συλλόγου. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Να σημειωθεί ότι η ανάπτυξη της ιστοσελίδας αποτελεί την κορύφωση της διαδικτυακής παρουσίας του Φ.Ο. Βριλησσίων. Ήδη όπως θα δείτε και στην ιστοσελίδα, ο σύλλογος έχει ξεκινήσει από φέτος να δραστηριοποιείται και στους περισσότερους τόπους κοινωνικής δικτύωσης. Με τον τρόπο αυτό φιλοδοξούμε να καλύψουμε ένα κενό που υπήρχε  στο κομμάτι της επικοινωνίας του συλλόγου με τον κόσμο, κυρίως σε ό,τι αφορά το κομμάτι του διαδικτύου και των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου